Køb Yaz uden Recept


Yaz (generisk navn: drospirenon / ethinyl estradiol; mærkenavn omfatter: Crisanta, Dronis) er en kombination af p-piller.

Yaz er indiceret til forebyggelse af graviditet hos kvinder, der vælger at anvende et p-piller. Yaz er også indiceret til behandling af symptomer på præmenstruel dysforisk lidelse (PMDD) hos kvinder, der vælger at anvende et p-piller som deres præventionsmetode.

Yaz er også indiceret til behandling af moderat acne vulgaris hos kvinder i alderen 14 år, der ikke har nogen kendte kontraindikationer til oral prævention og har opnået menarche. Yaz bør kun anvendes til behandling af acne, hvis patienten ønsker et præventionsmiddel til p-piller.

Yaz er den eneste prævention, der har vist sig at behandle de følelsesmæssige og fysiske symptomer på PMDD (Premenstrual Dysphoric Disorder), der er alvorlige nok til at påvirke livet for kvinder, der vælger pillen til prævention.

Produktet er tilgængeligt under mærket Dronis som gule piller, der indeholder de aktive indholdsstoffer drospirenon 3 mg og ethinylestradiol 0,02 mg, pakket i blisterpakninger. Der er 24 piller i en pakke.Køb på nettet!

Yaz 100 mg (Yaz generisk) billigt pris. Brett sortiment av 100%. Prova hemma – betala sen! Ny eller gammal bil – hur mycket är din bil värd? beställa Yaz på nätet lagligt. Yaz kostnad apoteket Yaz sverige recept. köpa Yaz norrköping Yaz pris recept Längs spåren, något liknande hänt i Yaz pris apoteket hjärtat luften Yaz pris apoteket hjärtat på de. Hur mycket kostar Yaz På nätet. Yaz pris. God kvalitet Yaz Droger.
©2019: Køb Yaz på nettet uden recept i Danmark - Danmark Apotek