Køb Antabuse uden Recept


Køb

Antabuse (generisk navn: Disulfiram; mærke: Antabus) er en aldehyd dehydrogenaseinhibitor.

Antabuse bruges til behandling af alkoholisme og hjælper med at genvinde alkoholikere afstå fra at drikke alkohol. Det tjener som fysisk og psykologisk afskrækkende for nogen, der forsøger at holde op med at drikke.

Antabuse virker ved at forstyrre den måde, kroppen forbrænder alkohol på.

Alkohol er nedbrudt i kroppen til en forbindelse kaldet acetaldehyd. Dette brydes derefter normalt videre af et enzym i leveren kaldet aldehyd dehydrogenase. Antabuse stopper dette enzym fra at virke. Det betyder, at når alkohol er forbrugt, kan kroppen ikke behandle det normalt. I stedet ophobes acetaldehyd i blodbanen og forårsager en række ubehagelige virkninger (fx spyling, svimmelhed, hovedpine, kvalme og opkastning), selv når en lille mængde alkohol forbruges. Denne reaktion på alkohol, kendt som disulfiramreaktionen, er normalt nok til at afskrække folk fra at have en anden drink.

Disulfiram- alkoholreaktionen sker inden for ti minutter efter indtagelse af alkohol og kan vare i flere timer. Det kan være potentielt farligt. For nogle mennesker, der ved at vide, at de ikke kan drikke alkohol uden at have denne reaktion, er det, der er nødvendigt for at forhindre dem i at blive fristet i et svagt øjeblik.Køb på nettet!

Antabuse 100 mg (Antabuse generisk) billigt pris. Brett sortiment av 100%. Prova hemma – betala sen! Ny eller gammal bil – hur mycket är din bil värd? beställa Antabuse på nätet lagligt. Antabuse kostnad apoteket Antabuse sverige recept. köpa Antabuse norrköping Antabuse pris recept Längs spåren, något liknande hänt i Antabuse pris apoteket hjärtat luften Antabuse pris apoteket hjärtat på de. Hur mycket kostar Antabuse På nätet. Antabuse pris. God kvalitet Antabuse Droger.
©2019: Køb Antabuse på nettet uden recept i Danmark - Danmark Apotek